Национал-предателството на МОН не е от вчера

Гостува д-р Чалдъков, МУ Варна

НАЦИОНАЛПРЕДАТЕЛСТВОТО НА МОН НЕ Е ОТ ВЧЕРА

Наскоро Велислава Дърева изнесе потресаещи данни за националпредателството на собственото ни МОН. Значи, тези майцепродавци още през 1992 г. са препоръчали на учителите в страната “да не наблягат/?!/ много на Ботев, Левски, Каравелов и Раковски”, защото… те не се ползвали с добро име в тогавашното общество… Виж ти: значи съвременниците им са ги смятали за “нехранимайка излезе”; щом е тъй – и ние няма да ги тачим. Това е стилът на джендърите-неолиберали: да откажат хората от национално самочувствие, историческа памет, религия /всъщност, правилната е ислямът/ и, разбира се – пола. Атаката срещу нашите светини подели сините писатели. Любен Дилов – баща писал във в. “Литературен фронт”: “Трябва да се прочисти /?!?/ националната ни история от лица със съмнителна обществена стойност като Ботев и Вапцаров. Хайде, за Вапцаров е ясно: той е комунист /впрочем, никога не е членувал в тази партия, само е бил неин симпатизант“, но какво не харесва на Ботев?!
През 2012 г. МОН махат от христоматиите “На прощаване”: било дискриминативно по възраст – какви са тези млади-прокудени?!
Разбира се, сега върхът на националпредателството е достигнат със стимулирането на джендър-идеологията. Вероятно в крепостта МОН няма бащи, майки и баби? Явно, не ги боли не само, че децата ни пушат, пият и се дрогират, а и че са решили да “обърнат резбата” на момченцата ни.
Запомнете добре, жалки джендъри, убийци на своя народ: няма да останете ненаказани. И най-доброто, което можете да сторите като капчица изкупление, е вкупом да си подадете оставките.
Вие ще останете в историята – колкото и да я преиначавате и фалшифицирате – като унищожителите на децата ни. Но запомнете и това: няма да ви го позволим.